INSTÄLLT! Camerata Nordica sextett med mezzosopran Ann Roach

INSTÄLLT PGA CORONA

Nu ser vi alla till att hjälpa till att stoppa smittspridningen. Vi gör det genom att ställa in vårt konsertprogram från och med nu till 1 december. Alla med biljetter till " Camerata Nordica Sextett & Ann Roach" den 13/11 och till Smålandsoperans "Min egen lilla liten" den 22/11 kommer att kontaktas och få pengarna tillbaka.
Vi försöker hitta nya datum för båda föreställningar när läget har förbättrats och hoppas få välkomna er tillbaka för att uppleva konserter hos oss snart igen!
Håll i, håll ut och håll avstånd! 😢
 

I Lidholm
Tre sånger for mezzosopran och stråkar

Joseph Haydn
Stråktrio Op. 53 Nr. 2 i Bess-dur

O. Respighi
Il Tramonto for Mezzo Sopran och stråkar

paus

Antonin Dvořák
Stråksextett i A-dur Op. 48

Sopran Ann Roach
Violin
 Colin Scobie, Camille Vasseur
Viola Manuel Vioque-Judde, Alva Rasmussen
Cello Sabina Sandri-Olsson, Zéphyrin Rey-Bellet

Camerata Nordica sextett består av medlemmar ur orkestern som regelbundet samlas från Europas alla hörn för att spela i Cameratans produktioner. Efter 2019 års succé med Brahms första sextett och Tjajkovskijs Souvenir de Florence, fortsätter nu våra musiker att utforska denna repertoar med Brahms mer mogna andra sextett och Dvoraks vackert folkmusikaliskt inspirerade sextett. Den som av Brahms beskrev som ”unendlish schön”.

I denna konsert inleder Camerata Nordica ett exklusivt samarbete med mezzosopranen Ann Roach som är utbildad på Guildhall School of Music and Drama i England. Anns repertoar spänner från opera till kyrkomusik och symfoniska verk och har bl.a. gjort Fiordiligi i Mozarts Cosi fan tutteMarcellina i Figaros BröllopMicaela i Carmen och Alisa i Lucia di Lammermoor.

Föreställningen är coronaanpassad, vi har stora ytor för att kunna hålla avstånd. Vid konserten erbjuder vi även en matchande meny som kan bokas tillsammans med konserten.

Förrätt: Pilgrimsmussla, kastanjepuré, salvia.

Varmrätt: Timjansgravad hjort, kantareller, svartrot,

potatiskaka, rödvinssås.

Dessert: Mörk chokladkaka, kanderad apelsin, fikonglass.

Middag serveras kl 18

Föranmälan krävs!


13 november, 2020
20:00
Konsertsalen
200kr, 695kr inkl. trerätters

Boka biljetter här


menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram