076-8610528

Fika hos oss

Nytt i fiket!

Nu kan ni avnjuta vår goda våffla med hemmalagad jordgubbssylt från Sharon Wilks, Möckeln, samt grädde!
Otroligt gott tycker vi som smakat! :)

Godaste kaffet

Här sparar vi inte på krutet, vår ambition är att du ska få njuta det allra godaste kaffet när du besöker vårt café så vi har till kaffeleverantör valt Johan & Nyström. Johan & Nyström har i ett flertal år levererat kaffet till Nobel-festen så då kan det väl duga till våra gäster likaså.

Godaste kaffebrödet

Nu inför sommaren byter vi leverantör av våra bakverk, vi har varit ute och spanat och lyssnat på bakverksälskare och hittat Lilla Hembageriet i Ljungby. Vi är mycket glada att få erbjuda våra besökare dessa goda bakverk, så varmt välkomna till oss och prova du också.

Godaste Glassen

Vi känner oss verkligt glada att vi lyckats få Björketorps Gård i Johannishus att bli vår leverantör av glass gjord på ekologisk mjölk direkt från den egna gården. Farligt gott, vad sägs om dessa smaker (från Björketorps hemsida):
VANILJ - Storsäljaren. Kan du använda till allt utan att rodna...
ROMRUSSIN - Om bara Österrike visste vad de gjorde när de gav oss 80% Stroh Rum, jisses!
CHOKLAD - Massor av varianter, men barn har prio ett. Vill du ha din?
CITRON - Inget, absolut inget är godare under veckans alla dagar!
JORDGUBBE - Mer sommar blir det inte.
HALLON - Min favvo när vintern är kommen. Då minns jag...

Godaste Mackorna o Pajerna

Från grannen Möckelsnäs Herrgård kommer mackorna och som ni förstår så blir det riktigt goda mackor. Brödet kommer från Lilla Hembageriet och vi kommer så långt vi förmår att hämta godsaker från lokala mathantverkare att lägga på mackorna.
För de som vill ha något lite stadigare så kan vi erbjuda våra pajer, både söt-pajer :-) och lite matigare pajer. Ingredienserna kommer att variera efter säsong. 
phone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram