Information angående covid-19

Säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare har hög prioritet. Därför tar vi det som nu sker på stort allvar. Vi följer utvecklingen med noggrannhet och följer alla rekommendationer som kommer från myndigheter och vi har själva genomfört en rad åtgärder för att säkra situationen. För att minimera risken för smittspridning har vi som företag och arbetsgivare gjort en riskbedömning i enlighet med Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Med den här informationen vill vi se till att du som gäst hos oss får information om vad vi hittills gjort för att du ska känna dig trygg med att vara gäst hos oss.

Vi följer Folkhälsomyndighetens senaste föreskrifter gällande att säkerställa att våra gäster kan hålla avstånd mellan varandra. 

För att följa direktiven om rekommenderat avstånd har vi:

  • Servering till våra gäster i vår konsthall, ca 500 kvadratmeter, där det finns avstånd mellan borden vilket gör det luftigare mellan er gäster
  • Olika sittningstider för att säkerställa en bra spridning på gästantalet som vistas i restaurangen samtidigt
  • Våra utökade städrutiner av offentliga utrymmen innefattar även också samtliga ytor i restaurangen

DITT ANSVAR SOM VÅR GÄST

Vi uppmanar dig att stannar hemma och inte besöka oss när du känner minsta sjukdomssymptom. På så sätt undviker du att sprida smitta till andra människor. Undvik köbildning och håll avstånd till både gäster och till vår personal. Håll dig uppdaterade kring Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Vi reserverar oss för om den rådande situationen med covid-19 förändras.

Har ni frågor om hur vi kan trygga ert besök hos oss, kontakta gärna oss.

Ingemar 076-8610528 

Matilda 072-1821712

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram