Matglädje

På Möckelsnäs pågår en stor ombyggnation och vi kommer inom kort kunna erbjuda flera olika vägar till sann matglädje.
Världens mat är vår inspiration och av den gör vi vår egen nordiska tolkning

Restaurangen drivs av Andreas och Matilda Ödemark som båda har lång erfarenhet inom branschen och ett brinnande intresse för det jordnära, ekologiska livet. De väljer råvaror med omsorg och ser till att grönsakerna är odlade med största hänsyn till miljön och att köttet som serveras kommer från djur som haft det bra.

Menyn ändras efter säsong beroende på vad som kan plockas direkt från vår trädgård eller ur skogens rika skafferi. På menyn finns det alltid något att välja oavsett om man äter kött, vegetariskt eller veganskt.

Restaurangen är alltid öppen i samband med evenemang som hålls på Möckelsnäs och är även tillgänglig för privata bokningar av allt från företagsluncher till större bröllop. 

Restaurang

Uppe i kulturcentrum har vi en restaurang med matsalen placerad mitt bland konsten.
Inriktningen ligger helt på hållbart mathantverk.
 Här väljer vi råvaror med omsorg och ser till att grönsakerna är odlade med största hänsyn till miljön och att köttet som serveras kommer från djur som haft det bra.
Menyn ändras efter säsong beroende på vad som kan plockas direkt från vår trädgård eller ur skogens rika skafferi. På menyn finns det alltid något att välja oavsett om man äter kött eller vegetariskt. 
Restaurangen är öppen i samband evenemang som hålls på Möckelsnäs och är även tillgänglig året runt för bokningar av små som stora sällskap.

Taverna

I vår vackra grönskande trädgård finns ett utekök med servering som håller öppet under sommarhalvåret. Välkommen att njuta av ljuvlig vedugnsbakad surdegspizza, tapasbricka med unika delikatesser, en varierande meny från grillen och smarriga desserter. 
Även här är det hållbarhet tillsammans med smakglädje som genomsyrar konceptet både när det gäller mat och dryck. Det ska smaka gott och göra gott helt enkelt.

Café

I vårt café serverar vi våfflor, nybakade kakor och bakverk samt matiga mackor.
Nytt för i år är att vi bakar allt på plats.
Det finns även möjlighet att beställa personliga tårtor i sockerpasta för barnkalas, dop, bröllop mm.

Foodtruck

Vår Foodtruck kan erbjuda ett stort urval av vegetariska rätter samt småländska klassiker i snabbmatsformat. Vi lagar all mat från grunden och så långt det är möjligt använder vi oss av ekologiska och närproducerade råvaror. En del grönsaker är så närproducerade att de kommer direkt från trädgården eller vårt ekologiskt certifierade växthus.

Alla engångsartiklar är tillverkade av nedbrytbara eller återvinningsbara material och vi jobbar efter konceptet "no waste".

Boka gärna vår Foodtruck till företagsevenemang eller privata fester. Då har vi även möjlighet att skräddarsy en meny som passar just er.
menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram