Lördagen den 9 november gästar Smålandsoperan Möckelsnäs!

17.00 Serveras kvällens operamiddag i herrgårdens matsal

19.00 Föreställningen börjar i Möckelsnäs Trädgårds konsertsal
Kvällen bjuder på en kortare version av Mozarts opera, Lilla Figaro. Som kretsar kring en och samma dag, den galna dagen, Figaros bröllopsdag. Istället för att förbereda inför det stundande bröllopet springer alla omkring i sina slutna rum och fokuserar på andra saker.

21.00 Dessert serveras på herrgården för dig som önskar att dela upp middagen. Givetvis går det att äta hela middagen innan föreställningens start.

Operapaketet med övernattning

3-rättersmiddag, operabiljetter och övernattning
Pris/person i enkelrum 2.020:-
Pris/person i dubbelrum 1.575:-

Operapaketet

3-rättersmiddag & operabiljetter
Pris: 750:-/person


 

Möt traktens konstnärer på Möckelsnäs. Hela området fylls med konstverk. I Konsthallen visar Arne Persson sitt färgsprakande måleri. Här finns också Anne Hårds keramik och Lisa Jansson visar en skulptur, men återfinns även med sitt måleri i Herrgården tillsammans med Alinde Jomfeldt och Isik Ilkorucu. Där möter du också verk av fotograferna Jenny Säll Madsen, Helena Bertilsson och Ola Willhammar. I Orangeriet slutligen, ger Thomas Persson prov på sitt måleri.
Medverkande konstnärer:
Lisa Jansson Anne Hård
Arne Persson Thomas Persson
Alinde Jormfeldt Kristina Nordenmark
Isik Ilkorucu Jenny Säll Madsen
Helena Bertilsson Ola Willhammar

I samarbete med:
Studieförbundet Vuxenskolan och Älmhults konstförening

Scensommar

Doktorn och Arkadia har beslutat sig för att demonstrera några magiska egenheter, men de är inte helt överens. Ska de testa Doktorns magiska utrustning, visa en flyguppvisning med en odöd uggla eller utföra ett korttrick? Möt Doktorn & Arkadia från TV-succén i ett hysterisk äventyr genom Den Jordiska Dimensionen. Rek från 7 år.

http://magikergrand.se/forestallningar/

Föreställningen är en del av Växjö kommuns Scensommar - i samarbete med Älmhults kommun, Möckelsnäs Trädgård & Kulturcentrum samt Studieförbundet Vuxenskolan

Sleeping Beauty är en Växjöbaserad jazz-sextett vars medlemmar har vuxit upp med den jazzmusik som hade sina bästa år 1940-1970. Räkna med att få njuta och dansa till svängiga låtar ursprungligen skrivna av Ellington, Adderley, Rollins & Kosma, men även en del eget material.

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram